Social 7 Iulie 2018 18:01 de Clara Vacaru
Simona Halep, numarul unu mondial, a fost invinsa de taiwaneza Su-Wei Hsieh (32 de ani) cu 3-6, 6-4, 7-5, sambata, in runda a treia a turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului.

Halep, la primul esec dupa ce a cucerit cel dintai titlu de Mare Slem, la Roland Garros, a facut un meci cu multe momente slabe, cedand desi a condus cu 5-2 in decisiv si a avut o minge de meci.

Ambele jucatoare au alternat executiile de finete cu erorile de incepatoare, fiind lipsite de constanta si consistenta in joc, scrie Agerpres.

Hsieh (32 ani, 48 WTA) a jucat mai bine in setul secund, in care a condus cu 3-1, Halep a intors scorul, 4-3, dar apoi a pierdut trei ghemuri la rand si setul, cu 4-6.

Halep iesise invingatoare in singura lor confruntare anterioare, in 2013, in primul tur la Cincinnati, cu 6-7 (5), 6-1, 6-2.

Simona Halep va primi un cec de 100.000 de lire sterline si 130 de puncte WTA pentru evolutia sa si va ramane pe primul loc in ierarhia mondiala, dupa turneul de la All England Club.

Romania a avut opt jucatoare pe tabloul principal de simplu, patru au trecut de primul tur, iar doua au ajuns in turul al treilea, Halep si Mihaela Buzarnescu, dar ele s-au oprit in aceasta runda.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.