Social 6 Iulie 2018 13:22 de Clara Vacaru
Luminozitatea din living dicteaza atmosfera pe care ti-o doresti in acest spatiu, fie ca vorbim despre o masa festiva, alături de familie si prieteni, fie ca vorbim despre o seara linistita de duminica, in care tot ce vrei sa faci este sa te uiti la un serial bun alaturi de jumatatea ta.


De aceea, atunci cand cumperi online un corp de iluminat pentru acest spatiu, este important sa intelegi cateva aspecte de care trebuie sa tii cont, pentru a te bucura de o lustra moderna, utila si care poate lumina exact asa cum ti-ai dorit. Iata 3 aspecte extrem de importante in alegerea unei lustre moderne pentru living:

Materialele unei lustre moderne

De ce este important sa ne uitam la materialele lustrei, atunci cand alegem un astfel de corp de iluminat pentru livingul nostru? Pentru ca materialele foarte bune inseamna rezistenta si durabilitate, asigurand un confort sporit si certitudinea ca lustra din living nu va trebui schimbata in doar cativa ani.

Chiar daca anumite materiale atrag si preturi mai mari pentru lustrele de living, este decizia ta sa alegi intre un produs realizat din materiale de calitate, sau intre un corp de iluminat realizat din plastic, ce pare la prima vedere mult mai convenabil ca pret.

Luminozitatea unei lustre

Inca un aspect extrem de important de care sa tii cont, atunci cand vrei sa iti cumperi de pe net o lustra moderna pentru livingul tau, tine de lumina pe care acest corp de iluminat o emana. De ce? Pentru ca totul pleaca de la asteptarile pe care le ai, vizavi de acest spatiu. Vrei ca in livingul tau sa se intample o multime de lucruri ce tine de socializare si interactiune cu prietenii sau rudele apropiate? Atunci, cu siguranta vei avea nevoie de o lustra cu un numar mare de becuri, pentru a asigura necesarul de lumina, in cazul unei mese festive, sau a unei petreceri tinute la tine acasa.

Esti o persoana care tine mai degraba la momentele speciale alaturi de doar cativa membri ai familiei, in schimbul unor intalniri mai ample? Tii la ideea de “spatiu personal” si vrei ca luminozitatea din living sa sustina atmosfera de vineri seara, in care cea mai buna idee este sa te uiti la serialul preferat, in pijamalele tale preferate? Atunci lumina pe care lustra din living o emana trebuie sa fie mult mai slaba, iar complementar, lumina unei veioze sau a unui lampadar sa vina in sprijinul luminii mai slabe pe care lustra o ofera.

Stilul ales

In sfarsit, cel de-al treilea criteriu deosebit de important in alegerea unei lustre pentru living, tine de stilul acestui corp pentru iluminat. Mai exact, pentru a te bucura de un stil omogen al intregului spatiu, trebuie sa gasesti o lustra pentru living al carei stil se poate integra fara probleme in decorul ales. Daca intregul stil al livingului este unul minimalist, atunci lustra trebuie sa respecte aceasta directie, prin materiale si culori cat mai simple si linii drepte. Daca stilul incaperii emana un aer retro, atunci nu ar strica sa mergi pe varianta unor lustre cu brate si abajururi, ce emana o lumina calda, iar complementar, veioze in acelasi stil, pentru a reda o atmosfera boema, in fiecare seara.
Citeste si:
Cum amenajezi un living smart pentru întreaga familie - ține cont...
Cum amenajezi un living smart...

Daca vrei sa cumperi o lustra moderna pentru livingul casei tale, intra chiar acum pe eco-iluminat.ro si alege exact modul potrivit acelui spatiu. Ai de unde alege, pentru ca o gama completa iti este pusa la dispozitie, iar tu nu trebuie decat sa pui in cos produsele dorite si sa plasezi online comanda. Livrarea ajunge in cel mai scurt timp la adresa pe care ai specificat-o, iar daca daca ai cumparat produse cu o valoare mai mare de 200 de lei, livrarea este gratuita.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.