Social 6 Iulie 2018 09:06
Politistii din Vaslui au demarat cautarile in cazul unui adolescent de 15 ani care a fost rapit, joi, de persoane necunoscute, se arata intr-un comunicat de presa al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).

Potrivit sursei citate, baiatul a fost luat din autoturismului tatalui sau, dupa ce acesta din urma a fost lovit de catre doua persoane.

Politistii sustin ca tatal si fiul se aflau intr-un autoturism oprit la o trecere pentru pietoni, iar la un moment dat un barbat necunoscut l-a lovit pe tatal copilului, iar un altul a tras minorul din masina, dupa care au fugit intr-o directie necunoscuta.

"Politistii au demarat imediat cautarile, minorul fiind dat in urmarire si in consemn la frontiera. Din primele verificari a rezultat faptul ca este posibil sa se afle in compania mamei sale, cetatean roman, cu domiciliul in strainatate"
, se precizeaza in comunicat.

Baiatul se numeste Tibuliac Madalin Giuliano si are inaltimea de 1,65 metri, greutatea de aproximativ 60 de kilograme, parul negru, tuns scurt si ochii caprui.

La momentul disparitiei, era imbracat cu pantaloni scurti, de culoare deschisa, tricou de culoare deschisa, pantofi sport de culoare alba.

Politistii din Vaslui au intocmit in acest caz un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de lipsire de libertate si lovire sau alte violente, cercetarile fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Vaslui, scrie Agerpres.

Persoanele care pot oferi informatii care sa conduca la depistarea baiatului sunt rugate sa sune la numarul unic de urgenta 112 sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.