Social 5 Iulie 2018 13:20 de Clara Vacaru
Scriitoarea Doina Popescu (49 de ani), din Braila, initiatoare a proiectului „Ambulanta pentru literatura”, a fost batuta in noaptea de marti spre miercuri de mai multi barbati care credeau ca femeia rapeste copii pentru trafic de organe. Doina Popescu dormea intr-o masina asemanatoare unei ambulante, neinscriptionata, pe o strada din Sectorul 1 al Capitalei.

Scriitoarea a initiat, in urma cu cativa ani, proiectul „Ambulanta pentru literatura”, umbland prin tara cu un microbuz pentru a-si promova operele. Recent, potrivit presei locale, femeia isi schimbase masina cu una mai mare, pentru ca noaptea dormea in ea, scrie News.ro.

In noaptea de marti spre miercuri, mai multe femei au inceput sa se isterizeze in jurul microbuzului in care dormea Doina Popescu pe o strada din Sectorul 1 al Capitalei, iar in scurt timp acolo au ajuns si cinci barbati. Acestia au reusit sa intre in masina femeii si au lovit-o de mai multe ori.

Motivul: oamenii credeau ca femeia conduce „ambulanta neagra”, care rapeste copii si face trafic de organe. Politistii au sosit imediat la fata locului si i-au dus pe cei cinci agresori la sectie pentru audieri. La fata locului au ramas zeci de persoane s-au aratat nemultumite ca femeia nu a fost arestata.

Cu privire la vehiculul in care dormea victima, s-a stabilit ca este unul privat, nu apartine sistemului de ambulanta si nu are utilitate medicala. La acest moment se desfasoara cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri sau alte violente, pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul si tragerea la raspundere penala”, precizeaza Politia Capitalei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.