Social 4 Iulie 2018 11:16
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri, ca va fi prezentat saptamanal cate un penitenciar, pentru a se vedea in ce masura a fost adus la standardele Curtii Europene pentru Drepturile Omului (CEDO).

"Starea penitenciarelor! Saptamanal vom prezenta cate un penitenciar, sa-i cunoastem starea, sa-i cunoastem stadiul de aducere la standardele CEDO! In penitenciare se deruleaza proiecte pentru reintegrarea sociala, se desfasoara activitati productive, se imbunatatesc conditiile de detentie, precum si conditiile de desfasurare a activitatii!", a scris ministrul Tudorel Toader pe Facebook, potrivit Mediafax.

Ministerul Justitiei a anuntat anterior, intr-un comunicat de presa, ca ministrul Tudorel Toader a vizitat in ultimele zile penitenciarele de la Braila, Galati, Bacau si Focsani, in scopul identificarii celor mai adecvate spatii necesare realizarii centrelor regionale de arhiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.