Social 3 Iulie 2018 16:14 de Clara Vacaru
Mama politistului Bogdan Gigina comeneteaza, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, revenirea in politica a fostului vicepremier Gabriel Oprea.

"Gabriel Oprea, tu nu intelegi ca esti un criminal, ca ai distrus vieti, ai calcat in picioare destine, ca locul tau nu mai poate fi intre oameni, pentru ca tu nu te numesti om?", a scris Carmen Gigina, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ea spune ca a citit transcrierile convorbirilor de pe statiiile de emisie receptie ale Brigazii de Politie Rutiera si a constatat existenta unor abuzuri si relateaza cum "copila domnului Gabriel Oprea" ii descrie situatia lor familiala, scrie ziare.com.

"Dupa doi ani si jumatate au fost in sfarsit desecretizate convorbirile existente pe statiile de emisie receptie ale Brigazii de Politie Rutiera. Citindu-le, ne-am ingropat copilul. Pentru a cata oara? Stiam de la Bogdan de aceste abuzuri care se faceau zilnic, dar... citind amanunt, am inteles cat de mult ne-a protejat copilul nostru.

Citesc stupefiata pe Messenger cum copila domnului Gabriel Oprea imi descrie situatia lor familiala... CAT DE GREU LE ESTE, CATA LIPSA DE ARMONIE. Citesc si nu pot sa cred! Mi-as dori ca acesti copii sa traiasca in preajma noastra o zi si poate... asa vor intelege ce traim noi si cat de distrusa este familia noastra", povesteste Carmen Gigina.

"Acum cateva seri deschid televizorul si fata lui Gabriel Oprea ocupa ecranul. Criminalul copilului meu, distrugatorul unui minister condus si lasat in haos, vine la TV sa ne spuna cat de capabil si de devotat este intr-o functie de conducere? Gabriel Oprea, tu nu intelegi ca esti un criminal, ca ai distrus vieti, ai calcat in picioare destine, ca locul tau nu mai poate fi intre oameni, pentru ca tu nu te numesti om", a spus mama politistului Bogdan Gigina.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a anuntat, in urma cu aproape doua saptamani, ca revine in politica si relanseaza UNPR, urmand ca el si partidul sa mearga "pe cale dreapta, dar foarte grea".

Citeste si:
Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea, achitat în dosarul DIPI...
Fostul ministru de Interne...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.