Social 1 Iulie 2018 23:03
Politistii au oprit cu focuri de arma o masina condusa de un barbat aflat sub influenta alcoolului si fara permis, care a refuzat sa opreasca la semnalul echipajului rutier si a fost urmarita prin mai multe localitati, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Incidentul a avut loc duminica seara, dupa ce un echipaj de politisti rutieri a efectuat semnalul de oprire, in comuna Gradinari, catre o masina inmatriculata in Botosani, dar automobilul a continuat deplasarea.

Masina in cauza a fost urmarita prin mai multe localitati si a fost oprita abia in judetul Valcea, dupa ce unul dintre politisti a tras patru focuri de arma, doua in plan vertical si doua in rotile din spate ale autovehiculului, scrie Agerpres.

"Un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Olt a efectuat semnul regulamentar de oprire, in localitatea Gradinari, unui autoturism inmatriculat in judetul Botosani. Intrucat conducatorul auto a refuzat sa opreasca, s-a procedat la urmarirea lui. Pe raza comunei Voicesti, judetul Valcea, unul dintre politisti a executat patru focuri de arma (doua in plan vertical si doua in roata din spate a autovehiculului urmarit), reusindu-se astfel oprirea acestuia. Conducatorul auto este un barbat de 37 de ani, din comuna Strejesti, nu poseda permis de conducere si se afla sub influenta bauturilor alcoolice (0,90mg/l alcool pur in aerul expirat)", a precizat reprezentantul IPJ Olt.

Barbatul din Strejesti este cercetat pentru conducerea fara permis a unui autovehicul si conducere sub influenta alcoolului.

In urma uzului de arma nu au existat victime.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.