Social 1 Iulie 2018 12:22
Ministerul Afacerilor Interne (MAI) informeaza ca traficul rutier este afectat pe 5 drumuri nationale si 13 drumuri judetene in urma inundatiilor.

Angajatii MAI au au intervenit pentru salvarea a 45 persoane in cursul noptii de sambata spre duminica, mentioneaza sursa citata, precizandu-se ca la acest moment nu mai sunt atentionari meteorologice in vigoare, insa mai sunt valabile atentionari hidrologice pana maine la ora 16:00.

De asemenea, MAI ofera informatii cu privire la situatia din trafic.

"In acest moment, traficul rutier este afectat pe 5 drumuri nationale si 13 drumuri judetene, iar traficul feroviar este intrerupt pe 2 tronsoane de cale ferata, sectia 205 Babeni - Alunu la km feroviar 34+400 de metri si sectia de cale ferata 403 Brasov - Intorsura Buzaului pe raza localitatii Budila, dupa ce podul feroviar din localitate a fost daramat de viituri"
, se arata intr-un comunicat.

"De asemenea, la primele ore ale diminetii se inregistrau intreruperi in alimentarea cu energie electrica in 5 localitati din 3 judete (CV, HR si SV) unde erau afectati peste 200 de consumatori. Se actioneaza pentru remedierea situatiilor.

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta al judetului Neamt a fost convocat in aceasta dimineata pentru analizarea situatiei de pe raurile Siret si Moldova, unde s-au inregistrat cresteri ale debitelor si luare masurilor necesare", mai mentioneaza sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.