Social 30 Iunie 2018 15:57
O autospeciala de interventie cu o barca din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bacau, care se deplasa catre comuna Sanduleni unde urma sa intervina pentru evacuarea a doua persoane, a fost implicata intr-un accident rutier cu un autoturism, au anuntat reprezentantii institutiei.

"In autospeciala de pompieri se aflau sase salvatori, iar in autoturism se aflau trei persoane. Una dintre persoanele din autoturism a fost incarcerata, aceasta fiind scoasa de catre membrii echipajului de salvatori, a caror autospeciala s-a rasturnat. Acest lucru s-a intamplat pana la sosirea fortelor de interventie plecate pentru gestionarea acestui eveniment rutier. Toate cele noua victime sunt constiente si au fost preluate de catre echipajele medicale si transportate la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Bacau", au declarat reprezentantii ISU Bacau.

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a afirmat ca cei sase subofiteri salvatori raniti in accidentul rutier din Sanduleni - Bacau se afla sub investigatii medicale si a solicitat ca Politia rutiera sa fie drastica cu soferii care genereaza asemenea accidente, scrie Agerpres.

"Avem o autospeciala care tracta o ambarcatiune si se deplasa catre zonele afectate. A fost accidentata frontal de catre un sofer care se deplasa cu viteza mare pe ploaie. Avem sase subofiteri care au suferit diferite leziuni si care in acest moment sunt sub investigatii medicale la UPU Bacau pentru a se stabili cu certitudine care este starea lor. Masina de interventie este avariata si nu a mai putut continua misiunea. Este inadmisibil asa ceva si vreau ca Politia rutiera sa fie foarte drastica cu astfel de soferi inconstienti", a afirmat Carmen Dan sambata.

Ministrul afacerilor interne a convocat comandamentul de inundatii in sistem de videoconferinta cu autoritatile locale din judetele aflate sub avertizari meteorologice de ploi abundente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.