Social 30 Iunie 2018 12:45
Un bebelus de un si sapte luni a fost preluat de un echipaj de ambulanta si transportat la spital, dupa ce a cazut de la etajul patru al unui bloc din Barlad.

"La numarul de urgenta 112 s-a anuntat faptul ca un copil de un an si sapte luni a cazut de la etajul IV al unui bloc de pe Str. Epureanu, din municipiul Barlad. La fata locului s-a deplasat un echipaj medical tip C2 care urmeaza sa preia copilul", a mentionat Aurora Popa, managerul SAJ Vaslui.

Autoritatile au demarat cercetari in acest caz pentru a stabili in ce imprejurari a cazut copilul, potrivit libertatea.ro.

Reprezentantii Serviciului de Ambulanta (SAJ) Vaslui sustin ca bebelusul a suferit un traumatism cranian si leziuni osoase.

"Copilul a fost predat medicilor de la Spitalul de Urgenta 'Elena Beldiman' Barlad, fiind diagnosticat cu traumatism cranian si posibile alte leziuni osoase. Sansa lui a fost ca a cazut pe pamant umed'', a mai spus Aurora Popa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.