Social 27 Iunie 2018 13:10
Numarul persoanelor care protesteaza la aceasta ora in Parcul Izvor impotriva Guvernului, in ziua motiunii de cenzura, depaseste 4.000. Oamenii au banderole, tricouri si steaguri cu mesajul #farapenali. Acestia scandeaza ”Demisia”, ”Cuib de hoti si de mafioti”, ”Nu vrem sa fim condusi de hoti”, ”PSD, ciuma rosie”.

UPDATE 17:10 - Dacian Ciolos s-a alaturat manifestantilor din fata Parlamentului.

UPDATE 15:20 -
La protest participa peste 4.000 de oameni.


UPDATE 14:28
- Aproape 3.000 de oameni s-au adunat miercuri, incepand cu ora 12:00, la mitingul organizat de USR in fata Parlamentului in ziua motiunii de cenzura, informeaza Hotnews.ro

UPDATE 13:45 - Peste 2.000 de persoane protesteaza in Parcul Izvor

UPDATE - Peste 1.500 de persoane protesteaza in Parcul Izvor, iar circulatia pe bulevardul Natiunile Unite a fost blocata.

Protestatarii au steaguri tricolore si vuvuzele si scandeaza ”Demisia”, ”Cuib de hoti si de mafioti”, ”Nu vrem sa fim condusi de hoti”, ”PSD, ciuma rosie”.

De asemenea, la protest au sosit si cativa liberali de la Curtea de Arges, precum si membri din Organizatia PNL Prahova. Plenul reunit al Parlamentului dezbate si voteaza miercuri, de la ora 14.00, motiunea de cenzura initiata de PNL si sustinuta de USR si PMP impotriva Guvernul Dancila, relateaza News.ro.

Parlamentarii USR au indemnat romanii sa isi ia miercuri liber de la serviciu si sa iasa la protest, inclusiv prin SMS-uri transmise cetatenilor. Si liberalii au facut apel ca oamenii sa iasa in strada, spunand ca miercuri se va vedea cine pune Romania pe primul loc si cine prefera sa fie sustinatorul unui regim toxic pentru tara.

Pe retelele de socializare sunt anuntate mai multe evenimente de protest la Parlament, inclusiv un ”protest pe roti”, urmand ca participantii inconjoare Casa Poporului cu masinile, bicicletele si motocicletele.

Este posibil insa ca in zona Parlamentului sa manifesteze si sustinatorii actualei puteri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.