Social 25 Iunie 2018 16:05
Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Inspectoratul de Politie Judetean Galati, o fetita de cinci ani, din judetul Galati, a murit dupa ce a fost lovita de o masina al carei sofer avea dreptul de a conduce suspendat.

Conform sursei citate, Politia Orasului Beresti a fost sesizata, prin apelul de urgenta 112, cu privire la producerea unui accident de circulatie grav, pe DN 24 D, soldat cu o victima.

Politistii care s-au deplasat la fata locului au constatat ca un barbat de 38 ani, din municipiul Deva, a condus autoturismul in localitatea Balabanesti, dinspre municipiul Galati catre municipiul Barlad si, in dreptul kilometrului 15, a surprins si accidentat o minora de cinci ani care, aflandu-se cu bunica sa pe acostamentul drumului, a plecat de langa aceasta, traversand strada in fuga, prin loc nepermis si fara sa se asigure.

Victima a fost transportata la spital, insa medicii nu au mai putut face nimic si au declarat decesul. Din primele verificari, a reiesit ca barbatul aflat la volanul autoturismului are permisul de conducere suspendat, in perioada 03.05 - 31.07.2018.

Barbatului i-a fost intocmit un dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa si conducere a unui vehicul de catre o persoana careia i-a fost suspendat dreptul de a conduce, relateaza stirileprotv.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.