Social 25 Iunie 2018 12:20
Potrivit medicilor de la ambulanta, luni dimineata s-a inregistrat un nou caz de deces prin inec in apa marii, dupa ce valurile au adus la mal corpul neinsufletit al unuo barbat in varsta de aproximativ 50 de ani, pe o plaja din Navodari.
Purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta al Judetului (SAJ) Constanta, Claudia Tatarici, un echipaj SAJ cu medic a constatat decesul unui barbat inecat, persoana in varsta de aproximativ 50 ani fiind scoasa la mal pe plaja Zanzibar, din Navodari.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta (IJSU) Dobrogea, de la inceputul acestui sezon estival au fost inregistrate sapte cazuri de persoane decedate prin inec, in apa marii, alte trei si-au pierdut viata in timp ce se imbaiau in lacuri si o persoana s-a inecat in Dunare, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.