Social 24 Iunie 2018 10:52
Primaria Bucuresti a anuntat ca lanseaza o noua sesiune de inscriere pentru inca 5.800 de vouchere de biciclete, ramase nealocate din etapa anterioara. 

Bucurestenii interesati pot aplica incepand din joi seara. Inregistrarea in aplicatie se va incheia in momentul atingerii numarului maxim de 5.800 de inscrieri valabile. "Cu o valoare de 500 de lei fiecare, voucherele pot fi folosite pentru achizitionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice si dispozitive de tip Segway/Ninebot si accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu varsta minima de 18 ani, numai din magazinele participante la Proiect", potrivit unui comunicat de presa al municipalitatii.

Cele 5.800 de voucherele provin din cele 25.000 lansate in etapa a doua a programului, derulata la inceputul acestui an, pentru care nu s-a atins numarul maxim de inscrieri valide la acel moment.

Participarea la noua sesiune a proiectului este permisa doar bucurestenilor care nu au beneficiat de program in etapele anterioare. Este interzisa participarea angajatilor Primariei Municipiului Bucuresti si ai institutiilor subordonate Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Regulamentul proiectului si magazinele partenere sunt disponibile pe site.

Programul Biciclisti in Bucuresti a fost aprobat anul trecut, la initiativa Primarului General, si prevede acordarea unui numar de 30.000 de vouchere. Primele 5000 de vouchere au fost distribuite bucurestenilor in anul 2017, si alte 19.200 au fost livrate incepand cu luna aprilie, potrivit GreenReport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.