Social 24 Iunie 2018 10:30
Fostul premier Dacian Ciolos sustine ca "alegerile anticipate sunt singura modalitate de a relegitima clasa politica". De asemenea, ca aceasta este "sansa inceputului reformarii clasei politice si sansa de a readuce in prim plan interesele Romaniei si nu cele ale coruptilor".
"Guvernul Dancila trebuie sa plece. Nu numai pentru ca este incompetent si o rusine pentru profesionistii romani, ci pentru ca este construit pentru interesele unui om dovedit infractor si nu pentru Romania. Alegerile anticipate sunt singura modalitate de a relegitima clasa politica", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

De asemenea, el subliniaza faptul ca o sa iasa in strada pentru a impidica adoptarea oricarei legislatii noi care afecteaza statul de drept si ordinea constitutionala.

"Vom fi in strada. Trebuie sa impiedicam adoptarea oricarei legislatii noi care afecteaza statul de drept si ordinea constitutionala. Sa convingem parlamentul ca este acolo pentru Romania si nu pentru Dragnea. Romania e a celor multi si cinstiti, care asteapta o tara condusa pentru binele tuturor, si nu doar pentru binele sefului PSD, al celor 73 de puscariasi si al celor care se tem de lege", a mai scris Dacian Ciolos.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.