Social 24 Iunie 2018 10:06
Liderii USR ii indeamna pe oameni sa iasa in strada in ziua motiunii de cenzura. Conducerea Uniunii Salvati Romania a numit miscarea: "Ia-ti zi libera pentru Romania!" Vicepresedintele Cristian Ghinea spune ca decizia a fost luata dupa ce social-democratii au anuntat ca il apara pana la capat pe Liviu Dragnea, desi a fost condamnat in prima instanta in dosarul angajarilor fictive.

Reprezentantii partidului fac apel la toate partidele, dar si la societatea civila sa se alature demersului.

Indemnam cetatenii Romaniei sa poarte incepand de astazi o banderola #FaraPenali, in semn de greva japoneza. USR va cere in Parlament, in fiecare zi, demisia din toate functiile detinute de Liviu Dragnea. Liviu Dragnea este un pericol pentru Romania, este un pericol pentru viitorul copiilor nostri. Liviu Dragnea trebuie sa plece”, se mai arata in document.

Anterior, intr-un mesaj postat pe Faacebook, USR a precizat ca Liviu Dragnea nu poate fi lasat sa-si duca planul ”pana la capat”.

"Nu putem sa il lasam pe Liviu Dragnea sa isi duca planul «pana la capat»! Trebuie sa luptam pentru justitie si democratie. Cel mai probabil urmeaza o Ordonanta de Urgenta, dupa modelul OUG 13. O putem opri doar impreuna in strada! USR isi face treaba in Parlament, Dragnea si argatii lui din PSD sunt exasperati, dar o ordonanta de urgenta poate fi oprita doar in strada. Merita sa iti iei miercuri o zi libera pentru Romania! E in joc viitorul tau, al copiilor si al nepotilor tai", spun cei de la USR.

"Nu putem sa il lasam pe Liviu Dragnea sa isi duca planul «pana la capat»! Trebuie sa luptam pentru justitie si democratie. Cel mai probabil urmeaza o Ordonanta de Urgenta, dupa modelul OUG 13. O putem opri doar impreuna in strada! USR isi face treaba in Parlament, Dragnea si argatii lui din PSD sunt exasperati, dar o ordonanta de urgenta poate fi oprita doar in strada. Merita sa iti iei miercuri o zi libera pentru Romania! E in joc viitorul tau, al copiilor si al nepotilor tai”, spun cei de la USR. devine lege, rezistenta devine datorie. Biroul Politic al USR, ca urmare a faptului ca PSD a ales sa faca scut in jurul unui infractor, a decis sa chemam toti cetatenii romani la un protest pasnic, miercuri, 27 iunie, in ParculIzvor, incepand cu ora 12. Actiunea se va numi: „Ia-ti zi libera pentru Romania!” USR indeamna cetatenii sa-si ia concediu pentru a veni la Bucuresti cand se voteaza motiunea de cenzura PSD-ALDE", a spus Cristian Ghinea, potrivit Digi24.

Citeste si:
Parlamentul se întrunește pentru învestirea Guvernului Ciolacu....
Parlamentul se întrunește...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.