Social 23 Iunie 2018 14:12
Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan spune ca anuntul candidaturii presedintelui Klaus Iohannis pentru un nou mandat arata determinarea si angajamentul ferm al acestuia de a lupta pentru o Romanie europeana, iar PNL va fi alaturi de seful statului.

"Anuntul candidaturii pentru un nou mandat arata determinarea si angajamentul ferm al Presedintelui Klaus Iohannis de a lupta pentru o Romanie europeana. Din pacate, tocmai in anul Centenarului, democratia din Romania este grav pusa in pericol de o guvernare care distruge legi si institutii pentru a servi interesele infractorilor", scrie Turcan pe Facebook.

Raluca Turcan precizeaza ca „Partidul National Liberal va fi alaturi de presedintele Iohannis in prima linie a luptei pentru o Romanie europeana”.

"Romania nu poate fi confiscata de infractorii care simt nevoia sa isi ceara scuze puscariasilor", incheie prim-vicepresedintele PNL, potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.