Social 23 Iunie 2018 12:18
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut vineri, dupa CEX, ca nu stie daca va fi emisa o Ordonanta de urgenta pentru adoptarea modificarilor la Codurile penale, insa in cursul saptamanii viitoare va avea loc o intalnire cu experti din domeniul juridic pentru a se stabili daca va fi sau nu adoptata o Ordonanta de urgenta in acest sens.

"Se va lua o decizie in acest sens, nu pot sa fac speculatii", a spus Gabriela Firea, intrebata daca s-a discutat in cadrul Cex posibilitatea emiterii unei Ordonante de urgenta pentru adoptarea Codurilor penale.

Primarul Capitalei sustine ca saptamana viitoare va avea loc o intalnire cu experti din domeniul juridic pentru a se stabili daca modificarea Codurilor penale se va face prin procedura parlamentara sau prin OUG.

"Dupa CEx, cand s-au stabilit principiile de baza care au fost deja transmise in comunicatul de presa si explicate de domnul presedinte, saptamana viitoare va avea loc o intalnire a expertilor din domeniul juridic, a colegilor nostri parlamentari, ministri si se va lua o decizie in acest sens", a explicat edilul, potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.