Social 22 Iunie 2018 11:38
Gheorghe Mirica, fostul consilier prezidential pe probleme economice din mandatul lui Ion Iliescu, a murit la Spitalul Judetean Buzau in urma unui accident rutier produs pe DN 1 B.

Conform purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean Buzau, Adriana Bunila, barbatul a fost adus in coma la Unitatea de Primire Urgente, cu multiple traumatisme. Medicii au incercat sa-l salveze, l-au resuscitat, insa, in final, a fost declarat decesul.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Buzau, inspector principal adjunct Mihail Draghiciu, un barbat de 71 de ani din Bucuresti circula cu un autoturism pe DN 1 B, dinspre Buzau catre Ploiesti, cand, la un moment dat, a intrat in depasire, lovind frontal un autotren care rula regulamentar pe sens opus.

In urma impactului, soferul autoturismului a ramas cu picioarele blocate in mormanul de fiare, fiind nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare pentru a-l salva, fiind preluat in stare comatoasa si transportat la Spitalul Judetean Buzau.

Gheorghe Mirica este fost politician, trecand de-a lungul vremii prin mai multe partide, intre care PRU, PSM si PND, al carui secretar general adjunct era in 2016, si de asemenea, a fost consilier prezidential pe probleme economice in mandatul lui Ion Iliescu, potrivit News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.