Social 22 Iunie 2018 10:13
Ilie Mintea, fostul prefect de Sibiu si-a pierdut viata, joi seara intr-un accident rutier produs pe DN 7, in judetul Valcea. In urma impactului, o alta persoana si-a pierdut viata, iar alte 3 au fost ranite.

In accident au fost implicate doua autoturisme care au intrat in coliziune frontala, unul dintre autoturisme incercand sa depaseasca un TIR, moment in care a lovit frontal un automobil ce se deplasa din sens opus.

"Potrivit primelor cercetari, accidentul rutier mortal a avut loc in jurul orei 21,45, pe DN7, la kilometrul 161+200 de metri, in localitatea Milcoiu. Se pare ca soferul unui autoturism ce se deplasa din directia Ramnicu Valcea - Pitesti, a vrut sa depaseasca un TIR, moment in care a intrat in coliziune frontala cu un autoturism marca Ford, ce circula din sens opus. In urma impactului, soferul autoturismului Ford a decedat, iar alte patru persoane au fost ranite", au spus reprezentantii IPJ Valcea.

La fata locului, in sprijinul victimelor, s-au deplasat trei echipaje de la Serviciul Judetean de Ambulanta Valcea si un echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Valcea. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea uneia dintre victime, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.