Social 21 Iunie 2018 17:36
Un medic din Slobozia a fost retinut pe o perioada de 24 de ore pentru ca a luat mita de 131 de ori in decursul a 3 luni.

Ofiterii DGA Ialomita fac cercetari cu privire la savarsirea infractiunilor de dare de mita, luare de mita si fals intelectual, comise de un medic specialist de medicina interna in cadrul unui spital din Slobozia dar si de un asistent medical in cadrul aceleiasi unitati.

Se pare ca cei doi au primit sume de bani in perioada martie-mai 2018 si alte bunuri de la mai multe persoane, suspecte in cauza, pentru a-si exercita atributiile de serviciu.

Procurorul care se ocupa de caz a dispus pe baza de ordonanta masura retinerii pentru 24 de ore, in sarcina acestuia retinandu-se comiterea unui numar de 131 infractiuni de luare de mita in forma continuata si fals intelectual, cercetarile continuand pentru documentarea intregii activitati infractionale a celor in cauza, relateaza Hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.