Social 20 Iunie 2018 15:32
Liderul PSD Liviu Dragnea si premierul Viorica Dancila au fost huiduiti si flancati de protestatarii furiosi pe modificarile votate in Parlament la codurile de procedura penala.

Liviu Dragnea nu a vrut sa raspunda la intrebarile jurnalistilor numind protestul un „circ” si a mers tinta spre biroul sau, dupa ce participase la discursul sustinut de premierul Dancila in plenul reunit al Parlamentului pe tena stadiului pregatirilor pentru presedintia Consiliului Uniunii Europene, de la 1 ianuarie 2019.

Singurul care a vorbit cu protestatarii a fost ministrul de Externe, Teodor Melescanu, care a fost intrebat daca este vinovat de impiedicarea oamenilor sa voteze in diaspora la alegerile prezidentiale din 2014, el replicand: ”Eu sunt de vina si pentru Razboiul de independenta”.

In orice tara civilizata ar trebui sa vina sa ii ia cu dubele”, a spus secretarul general al PSD, Marian Neacsu, la intrarea in biroul lui Dragnea.

Inca nu i-au luat pe astia de aici?”, a spus Carmen Dan la iesirea din sala de plen.

Unsprezece protestatari Rezist se afla pe holul de la plenul reunit al Parlamentului inca din timpul discursului premierului Viorica Dancila si striga ”Justitie, nu coruptie!”, ”Cuib de hoti si de mafioti”, ”Dragnea nu uita, asta nu e tara ta”. In acelasi timp, si in fata Parlamentului, in Parcul Izvor, au inceput sa se adune protestatari, iar in boxe se aude ”Imnul golanilor” din iunie 1990, potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.