Social 20 Iunie 2018 14:00
Primarul ales al Chisinaului, Andrei Nastase, a indemnat oamenii sa vina miercuri dupa amiaza la ora 17:30 la Primarie, pentru a manifesta, dupa ce in seara precedenta instanta nu a confirmat legalitatea alegerilor locale anticipate din Chisinau pentru functia de primar general, iar mandatul sau nu a fost validat.

''Votul exprimat de cetatenii responsabili la 3 iunie a fost desconsiderat de mafie. Aseara, sub paravanul noptii, alegerile locale din Chisinau au fost invalidate sub pretexte ridicole, total inconsistente. (...) Astazi, la ora 17.30 ne intalnim la primaria capitalei pentru a ne apara votul'. Iar duminica, la 14.00, ne revedem in centrul capitalei'', a scris Andrei Nastase miercuri pe pagina sa de Facebook.

Judecatoria Chisinau a anulat marti seara rezultatele alegerilor locale anticipate pentru fotoliul de primar al capitalei Republicii Moldova castigate cu 52,57% din voturi de cel mai inversunat opozant al actualei guvernari, Andrei Nastase. "Este o decizie arbitrara", a reactionat marti seara Andrei Nastase, subliniind ca va contesta decizia primei instante la Curtea de Apel Chisinau, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.