Social 20 Iunie 2018 10:35
Un adolescent in varsta de 16 ani a fost retinut pentru 24 de ore de politistii clujeni pentru violarea unei fetite de 3 ani. Aceasta dormea intr-o locuinta improvizata din Cluj-Napoca.
Politistii de investigatii criminale au retinut, pentru 24 de ore, un minor, in varsta de 16 ani, banuit de comiterea infractiunii de viol. Marti, in jurul orei 18, Politia a fost sesizata de catre un barbat cu privire la faptul ca fiica sa minora, in varsta de 3 ani, in timp ce dormea intr-o locuinta improvizata de pe strada Platanilor, din municipiul Cluj-Napoca, a fost violata de catre un tanar. La fata locului, s-au deplasat echipe de politisti, stabilind ca cele se sesizate se confirma. Minora a fost transportata de urgenta la unitatea spitaliceasca pentru acordarea ingrijirilor medicale. Cel banuit de comiterea faptei, un tanar, in varsta de 16 ani, a fugit de la locul faptei. Pentru depistarea acestuia, au fost mobilizati politisti din cadrul tuturor sectiilor de politie de pe raza municipiului Cluj-Napoca, politisti de actiuni speciale, jandarmi, fiind sprijiniti si de cetateni”, potrivit unui comunicat al IPJ Cluj.

Adolescentul urmeaza a fi prezentat, miercuri, magistratilor pentru luarea altor masuri preventive, potrivit Hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.