Social 17 Iunie 2018 11:14
Un tanar in varsta de 23 de ani a murit dupa ce a fost injunghiat in noaptea de sambata spre duminica, intr-o discoteca din judetul Iasi. 

In urma unui conflict spontan care a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, la o discoteca din localitatea Gura Bohotin, judetul Iasi, un tanar de 23 de ani a fost injunghiat in inima de un altul.

"Am fost solicitati cu privire la un incident, in urma caruia un barbat de 23 de ani a suferit o plaga injunghiata precordial, plaga ce ar fi fost facuta cu un cutit. Initial, la fata locului a fost dirijat un echipaj de prim-ajutor din Raducaneni, dar victima a fost gasita in stop cardio-respirator. Din acest motiv a fost solicitat sprijinul unui echipaj de ambulanta C2, dar personalul medical nu a putut face altceva decat sa constate decesul", a declarat duminica prof.univ.dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU-SMURD Iasi.

Potrivit anchetatorilor motivul conflictului nu este cunoscut, insa a fost identificat principalul suspect si a fost dus la audieri, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.