Social 17 Iunie 2018 10:31
O ursoaica ramasa captiva intr-un container de gunoi aflat in apropierea garii din statiunea Baile Tusnad a fost eliberata cu ajutorul jandarmilor, a informat duminica, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Harghita, Gheorghe Suciu.
 

Potrivit sursei citate, evenimentul a fost sesizat in jurul orei 03,00 prin apel la numarul 112.

"In jurul orei 03,00, un barbat a sunat prin intermediul SNUAU 112 pentru a anunta ca in apropierea garii din statiunea Baile Tusnad, intr-unul dintre containerele de gunoi este este captiva o ursoaica. O grupa din cadrul Detasamentului 1 Jandarmi Mobil s-a deplasat la fata locului, au asigurat zona si au constatat ca in container se afla blocata o ursoaica, iar in padurea din apropiere se afla puii acesteia. Jandarmii, impreuna cu cetateanul care a sunat la 112 si cu ajutorul troliului de pe masina de teren a acestuia, au reusit ridicarea capacului tomberonului si eliberarea ursoaicei. Dupa ce si-a gasit cei trei pui, animalul a parasit zona, indreptandu-se catre padurea din apropiere. Actiunea a durat aproximativ o ora, iar in urma incidentului nimeni nu a fost ranit", a declarat Gheorghe Suciu, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.