Conform reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara, un incendiu a izbucnit intr-un apartament al unui bloc cu zece etaje din Petrosani, iar proprietarul locuintei, un barbat de 22 de ani, care locuia singur in apartament ar fi incercat sa se salveze si a cazut de la fereastra.


"In cursul noptii, pompierii Detasamentului Petrosani au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit intr-un apartament situat la etajul 10 al unui bloc de pe strada Aviatorilor din Petrosani. Ajunsi la locul desfasurarii incendiului, pompierii militari au constatat ca focul se manifesta intr-o camera, iar in fata blocului se afla o victima decedata, cel mai probabil in urma traumatismelor suferite prin cadere de la inaltime.

Pompierii au stins rapid incendiul care se manifesta la obiectele textile si materialul lemnos dintr-o camera dupa care au tras concluzia ca, cel mai probabil, focul s-a initiat de la o tigara aprinsa. In operatiuni au fost implicate doua echipaje de stingere si unul de prim ajutor de la Detasamentul de Pompieri Petrosani”, au transmis reprezentantii ISU Hunedoara, potrivit stirileprotv.ro.