Social 12 Iunie 2018 12:40
Petru Batalan, barbatul care a violat o taximetrista, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Recidivistul a fost prins in Hunedoara.

Petru Batalan in varsta de 41 de ani a fost recent eliberat din inchisoare dupa mai multe condamnari pentru viol si talharie. El a fost prins de politisti dupa ce ar fi comis inca un viol, victima fiind o taximetrista din Hunedoara.

Politistii l-au capturat pe strazile cartierului Micro 6, unde mai multi localnici au incercat sa se razbune pe acesta, pentru fapta comisa si numai interventia polistilor a putut sa il scape de agresiune.

Petru Batalan a fost cautat de duminica dimineata, de Politie, fiind anchetat pentru violarea, lovirea si sechestrarea unei soferite de taxi. Barbatul ar fi savarsit violul, duminica, in jurul orei 1:00, pe un teren de la marginea municipiului, dupa ce ii ceruse femeii sa il transporte in zona, potrivit Adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.