Social 12 Iunie 2018 11:55
Momentul de luni seara, de pe Arena Nationala, cand primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost huiduita de oamenii prezenti la ceremonia in care Simona Halep a prezentat trofeul castigat la Roland Garros, a amintit de un alt moment similar, care a avut-o insa protagonista pe Elena Udrea.

In 2012, Elena Udrea era ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului si se afla la meciul lui Lucian Bute, organizat in cadrul Galei Bute. Dupa victoria obtinuta contra lui Jean Paul Mendy, Lucian Bute le-a multumit romanilor care au fost prezenti la eveniment, dar si Elenei Udrea, moment in care publicul a inceput sa huiduie.

Intrebata cum i s-a parut reactia oamenilor la auzul numelui sau, Elena Udrea a raspuns scurt: "Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita".

Aceeasi reactie a avut-o aseara si Gabriela Firea, care a scris pe Facebook ca "nicio fapta buna nu ramane nepedepsita", apoi a aruncat vina pe "aparatul sorosist de propaganda". In urma avanlansei de comentarii critice, primarul Capitalei si-a inchis pagina de Facebook, potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.