Pe internet au fost poste imagini in care se poate observa cum o eleva, inghesuita intr-un colt, langa o balustrada, este lovita repetat cu pumnul in fata si trasa de par de catre o angajata a centrului, in timp ce fata tipa. In cele din urma, intervine o alta angajata, care o ia pe fata si o trimite la dormitor, in timp ce femeia care o lovise ii striga: "O sa te omor!".

Potrivit directoarei Liceului pentru Deficienti de Auz, Zoe Piontchevici, incidentul a avut loc duminica seara, cand a fost anuntata, iar cand a venit era liniste. Aceasta sustine ca va fi declansata o ancheta, prin care urmeaza sa se analizeze imaginile, precizand insa ca angajata care a lovit-o pe eleva de clasa a VII-a nu este pedagog, fiind ingrijitoarea care ii supraveghea pe copii pe timpul noptii.

"Am deschis o ancheta, urmarim camerele noastre si putem analiza ce s-a intamplat. Am inteles ca doua fetite s-au certat si doamna supraveghetoare a vrut sa le desparta, sa le potoleasca (...) Supraveghetoarea risca ce e mai grav (...) A spus ca nu a mai putut controla, ca ea nu a vrut decat sa desparta copiii, care erau agitati", a declarat, luni dimineata, Directoarea Liceului pentru Deficienti de Auz din Cluj-Napoca, fara a preciza ce sanctiona risca angajata, potrivit News.ro.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.