Social 11 Iunie 2018 10:09
Un baiat in varsta de 18 ani s-a inecat duminica seara in mare, la Neptun.

Baiatul era din Republica Moldova si venise sa lucreze pe litoral. Acsta era cazat la hotelul Neptun din statiunea Neptun.

Duminica seara, el a intrat in mare sa faca o baie la plaja Bali, dar a disparut in apa. „Se vedea in apa, dar a disparut“, au comunicat cei aflati pe mal.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Constanta a trimis o ambulanta SMURD si un echipaj de descarcerare pentru cautare pe mal si iluminat, iar Garda de Coasta a trimis doua ambarcatiuni.Baiatul a fost gasit intre pietrele digului din zona. acsta a fost scos din apa si supus manevrelor de resuscitare, insa fara succes. El a fost declarat mort in jurul orei 23.00.

ISU Constanta a transmis ca de la 1 mai au fost 14 cazuri de accidente prin submersie. Dintre acestea, 4 victime au decedat si 2 sunt disparute. Cazurile au fost inregistrate atat in Marea Neagra, cat si pe lacurile din judetul Constanta, potrivit Adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.