Social 10 Iunie 2018 18:38 de Clara Vacaru
Yahoo va suspenda definitiv serviciul sau de mesagerie instant Yahoo Messenger la 17 iulie, informeaza duminica APP.

Persoanele care vor dori sa utilizeze vechiul serviciu de mesagerie instant vor fi redirectionate catre noua aplicatie de mesagerie Squirrel, noteaza The Next Web.

Oath, subsidiara Verizon care opereaza Yahoo, a anuntat vineri ca va inchide Yahoo Messenger incepand de luna viitoare. "In prezent nu exista un produs disponibil care sa inlocuiasca Yahoo Messenger. Experimentam constant noi servicii si aplicatii, una dintre acestea fiind o aplicatie de mesagerie de grup pe baza de invitatie numita Yahoo Squirrel (in prezent in versiune beta)", se arata intr-un comunicat al companiei.

Yahoo a lansat prima versiune Messenger sub numele Yahoo Pager in martie 1998, pe vremea in care Snapchat, Instagram si Facebook Messenger nu existau. Sute de milioane de utilizatori de internet au folosit de atunci acest serviciu, pe o piata pe care Yahoo Messenger a concurat cu alte aplicatii similare precum ICQ, AIM a AOL sau Microsoft Messenger, precizeaza International Business Times.

Oath a mentionat ca Yahoo Mail si alte servicii ale companiei vor fi in continuare active.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.