Social 8 Iunie 2018 16:41
Un tanar in varsta de 28 de ani a fost retinut de politistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti dupa ce a fost prins incercand sa sustraga mai multe bunuri din curtea unui imobil.

"O politista aflata in timpul liber, a observat in curtea unui imobil din sectorul 4, un barbat care incerca sa sustraga mai multe bunuri.

Imediat, politista a solicitat sprijin si impreuna cu agenti din cadrul Sectiei 15 Politie s-a reusit prinderea si imobilizarea barbatului. Banuitul, cunoscut cu preocupari de natura infractionala, a fost condus la sediul subunitatii pentru audieri.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la furt calificat, cu cel in cauza in stare de retinere, urmand a fi prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva", se arata intr-un comunicat al DGPMB.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.