Social 7 Iunie 2018 17:19 de Clara Vacaru
Alina Gorghiu, senator liberal de Timis, sustine ca ”motivul adevarat” al mitingului organizat de PSD la Bucuresti este de sustinere a lui Liviu Dragnea, care cu o zi inainte, vineri, isi asteapta sentinta in dosarul privind angajarile fictive de la DGASPC Teleorman.

Motivul adevarat este de sustinere a domnului Dragnea, care isi asteapta sentinta vineri. Acum se organizeaza oficial mitinguri de sustinere, cu zeci de oameni. Acesta este un motiv lipsit de legitimitate, n-are clar nicio legatura cu interesul public”, a spus Gorghiu, potrivit News.ro.

Parlamentarul a tras un semnal de alarma si a spus ca PSD este raspunzator pentru orice incident va avea loc sambata. Mai mult, Gorghiu spune ca momentul mitingului a fost special ales, dupa pronuntarea sentintei in dosarul Dragnea.

Vreau sa trag un semnal de alarma: orice posibil incident de sambata este responsabilitatea acestui partid inconstient, PSD. Momentul mitingului, ales special in ziua de sambata, dupa eventuala pronuntare a sentintei domnului Dragnea nu pot sa o calific decat ca o forma clara de presiune si intimidare a completului de judecata care nu poate fi acceptata intr-un stat democratic”, a spus Gorghiu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.