Social 7 Iunie 2018 11:08
Cadavrul unui barbat a fost descoperit intr-un parau din Muntii Valcan, la doua saptamani dupa ce a fost anuntata disparitia localnicului.

Gheorghe Cheratoiu in varsta de 84 de ani a fost dat disparut de familie, pe 22 mai, dupa ce a plecat pe un deal din apropierea localitatii Aninoasa pentru a culege bureti de padure.

La acea data mai multe echipaje formate din politisti, jandarmi si salvamontisti, dar si localnici au pornit in cautarea lui, insa cadavrul sau a fost descoperit, miercuri seara in apele unui parau din Muntii Valcan de catre un alt barbat plecat dupa ciuperci. Acesta a anuntat imediat autoritatile dupa ce l-a gasit pe barbat.

Cadavrul a fost recuperat de salvamontistii din Valea Jiului”, a informat Salvamont Romania. Batranul a murit, cel mai probabil, in urma traumatismelor suferite dupa caderea de la inaltime, potrivit Adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.