Social 4 Iunie 2018 16:33
Autoritatile din Harghita au activat, luni, Planul Rosu de interventie dupa ce un autoturism si un microbuz s-au ciocnit in zona localitatii Sancraieni.

Doua persoane au decedat si alte 15 au suferit rani usoare, in urma unui accident de circulatie produs, luni, pe DN12 la Sancraieni, dupa coliziunea intre un autoturism si un microbuz.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a fost activat Planul Rosu de interventie, care presupune suplimentarea resurselor medicale de la nivelul intregului judet.

"Din primele informatii, sunt doua victime, una decedata - conducatorul auto si una incarcerata, ambele din autoturism. In microbuz se aflau 20 de persoane care prezinta rani usoare", a declarat Alina Ciobotariu.

La fata locului au fost mobilizate o autospeciala pentru victime multiple, o ambulanta SMURD, trei salvari de la Serviciul de Ambulanta, o masina de descarcerare grea cu spital mobil si o autospeciala complexa de stingere, cu modul de prim ajutor, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.