Social 4 Iunie 2018 11:18
O femeie in varsta de 33 de ani, a nascut in noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 2 langa o statie de taxiuri in cartierul Sud al municipiului Focsani. Conform unor martori, femeia ar fi vrut sa ia taxiul pentru a ajunge la spital, insa soferul taxiului nu ar fi dorit sa o transporte pe viitoarea mamica.


Femeia, care era insotita de alte 2 persoane s-a intins pe iarba, chiar langa trotuar si a nascut o fetita. Un barbat care trecea pe strada cu masina a observat-o si i-a oferit ajutor. Atunci a observat ca aceasta tinea asezat pe pantec un nou nascut si ca avea cordonul ombilical netaiat.

Barbatul a sunat la 112, a invelit-o pe mamica cu o patura din masina si a incercat sa o linisteasca pana la sosirea ambulantei. Medicul de pe ambulanta a fost cel care a taiat cordonul ombilical al copilului. Acum, atat mama cat si fiica se afla in prezent internate la spital si sunt in afara oricarui pericol, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.