Social 3 Iunie 2018 11:14
Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a transmis un mesaj de condoleante dupa decesul Comandorului Ion Staiculescu, comandantul Grupului 90 Operational din cadrul Bazei 90 Transport Aerian Otopeni, aflat in misiune in localitatea Cherbourg, Franta, care a decedat sambata in camera de hotel in care era cazat.

"Condoleantele mele familiei si colegilor domnului comandor Ion Staiculescu.

Am avut ocazia sa zbor de mai multe ori cu dansul in misiuni delicate de salvare iar plecarea prematura a domnului comandor dintre noi este fara indoiala o pierderea mare si grea pentru familia acestuia si pentru Fortele Aeriene Romane.

Odihneasca-se in pace!", a scris Raed Arafat pe Facebook.

Si ministrul Apararii, Mihai Fifor, a transmis un mesaj dupa moartea militarului: ''Comandorul Ion Staiculescu a zburat la ingeri...Absurd de repede. Vinerea trecuta ne intorceam impreuna cu el la mansa din Polonia. Radea sagalnic in mustata si planuia urmatorul zbor. S-a grabit insa sa zboare acolo unde ii placea cel mai mult...dincolo de nori. Armata Romaniei a pierdut azi pe unul dintre cei mai iscusiti piloti ai sai...Dumnezeu sa te aiba in paza si sa te odihneasca in pace, nea Ioane!".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.