Social 2 Iunie 2018 14:54
Fostul premier Sorin Grindeanu este de parere ca incendierea masinii jurnalistului Dragos Bota constituie "o incercare de intimidare si un atac la libertatea de exprimare".

"Timisoara a fost noaptea trecuta scena unui incident extrem de grav: masina jurnalistului Dragos Bota a fost incendiata. Este, fara doar si poate, o incercare de intimidare, un atac la libertatea de exprimare. Astfel de fapte sunt condamnabile si sper ca organele de ancheta sa ii aduca in fata instantelor de judecata pe autori. Nu mi-am imaginat vreodata ca in Timisoara se poate ajunge la astfel de gesturi, la amenintari mai mult decat evidente, la incendieri de masini sau altfel de fapte reprobabile", a scris Sorin Grindeanu pe Facebook.

Masina jurnalistului Dragos Bota a fost incendiata in noaptea de vineri spre sambata, motiv pentru care autoritatile au deschis dosar penal in rem pentru distrugere din culpa


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.