Social 2 Iunie 2018 12:52
Un barbat in varsta de 33 de ani din Timisoara s-a aruncat in cap de pe un pod, direct pe Autostrada Timisoara - Lugoj, mai multe maisni trecand peste trupul neinsufletit al acestuia.

Autoritatule sustin ca tanarul ar fi mers cu o masina de ocazie pana in dreptul unui pod peste autostrada Timisoara – Lugoj, iar dupa ce a fumat doua tigari si-a anuntat sotia de gestul pe care urma sa il faca, insa aceasta nu si-a crezut sotul pentru ca amenintase si in trecut ca se va sinucide.

Barbatul s-a aruncat in cap, direct pe asfalt, de la o inaltime de circa sase metri.

Mai multe autovehicule au trecut peste trupul neinsufletit, fara ca soferii sa apuce sa-si dea seama peste ce anume au dat. Alti conducatori auto au apelat numarul de urgenta 112, la fata locului deplasandu-se de urgenta un echipaj, scrie romanialibera.ro.

Astfel, avand in vedere ca bucati din cadavru au fost imprastiate pe sosea, circulatia a fost oprita in vederea cercetarilor.

S-a gasit si un bilet de adio, prin intermediul caruia barbatul si-a cerut scuze familiei pentru gestul la care a recurs, sustinand ca era depresiv si a cazut in patima alcoolului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.