Social 1 Iunie 2018 15:46
Politistii Sectiei 11 si reprezentanti ai DSP si ANSVSA efectueaza, vineri, verificari si recoltare de probe la o gradinita din Sectorul 3, dupa ce 10 minori de la unitatea de invatamant s-au prezentat la un spital pediatric de urgenta intrucat prezentau semne ale unei posibile toxiinfectii alimentare, potrivit unei informari a Politiei Capitalei.

"La data de 01.06.2018, la ora 00.10, Sectia 11 Politie a fost sesizata prin Sistem 112 cu privire la faptul ca la un spital pediatric de urgenta s-au prezentat, insotiti de catre rude, patru minori, toti scolarizati la o gradinita din sectorul 3, intrucat prezentau semne ale unei posibile toxiinfectii alimentare. Sectia de politie s-a sesizat din oficiu cu privire la aceasta situatie, grupa operativa deplasandu-se la spital pentru a primi date referitoare la starea de sanatate a copiilor. Au fost sesizate si alte autoritati competente in materie.

Copiii se afla sub tratament si nu au ramas internati. Pe parcursul zilei, alti sase minori, de la aceeasi unitate de invatamant, au fost prezentati, cu aceeasi simptomatologie, la camerele de garda. Si acestia au intrat sub tratament, dar nu au fost internati. La acest moment, politistii Sectiei 11 si reprezentanti ai DSP si ANSVSA se afla la sediul unitatii scolare pentru verificari si recoltare de probe
", se arata in informarea transmisa de Politia Capitalei, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.