Social 1 Iunie 2018 12:20
In ultimele 6 zile, Politia Romana, prin Directia de Investigatii Criminale, a continuat actiunile de localizare si prindere a persoanelor urmarite si de cautare a persoanelor disparute, fiind clarificata situatia in 166 de cazuri de persoane disparute sau pe numele carora existau mandate emise de instantele de judecata.

"In perioada 25 – 30 mai, in urma investigatiilor efectuate, politistii au depistat 114 persoane semnalate ca fiind disparute, dintre care 77 minori.

De asemenea, au fost depistate 52 de persoane urmarite in temeiul legii. Dintre acestea, 41 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea, 4 aveau mandate de arestare preventiva, 3 persoane erau urmarite in baza unui mandat european de arestare si 4 persoane avea sentinte de internare intr-o unitate medicala de specialitate.

Doua exemple in acest sens ar fi:

  • pe 28 mai politistii au depistat un barbat, de 30 de ani, din Capitala, care se sustragea executarii unei pedepse privative de libertate 5 ani si 6 luni, pentru comiterea de infractiuni la regimul stupefiantelor. Acesta a fost depistat pe raza municipiului Bucuresti si incarcerat in Penitenciarul Rahova.
  • pe 30 mai politistii au depistat, in Capitala, un alt barbat, de 31 de ani, tot din Bucuresti, care se sustragea unei pedepse privative de libertate de 6 ani si 8 luni pentru comiterea de infractiuni la regimul stupefiantelor. Persoana in cauza a fost incarcerata in Penitenciarul Rahova", se arata intr-un comunicat al IGPR.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.