Social 31 Mai 2018 10:03
O persoana si-a pierdut viata, iar alta a fost ranita, in urma unui accident rutier ce a avut loc joi dimineata pe DN 1 (E68) Brasov - Sibiu, in judetul Brasov.

Conform declaratiilor reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov, accidentul s-a produs intre localitatile Dridif si Beclean, unde doua autoturisme s-au ciocnit frontal. In urma incidentului, o persoana a murit, iar alta afost ranita. Reprezentantii ISU mentionand faptul ca persoana decedata era incarcerata.

La locul accidentului s-au deplasat un un echipaj de descarcare, unul de stins incendii cu apa si spuma, doua echipaje SMURD si o masina de la Serviciul Judetean de Ambulanta.

Porivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, la aceasta ora circulatia este oprita pe ambele sensuri la kilometrul 240, in zona localitatii brasovene Beclean, potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.