Social 31 Mai 2018 09:15
Starea de sanatate a cunoscutului cantautor Alexandru Jula s-a agravat in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce luni a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Galati in urma unui accident vascular cerebral.

Potrivit unor surse medicale, artistul respira cu ajutorul aparatelor, are tensiunea foarte mica si este extrem de instabil, fiind monitorizat in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Urgenta Galati. Pronosticul medicilor este rezervat.

Pe pagina de socializare a artistului, fiul sau a postat: "Alexandru Jula este internat in stare grava. Este in viata, ne rugam pentru viata lui".

Artistul a ajuns luni la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral.

Potrivit sefului Serviciului Judetean de Ambulanta Galati, Mihai Polinschi, Jula a fost preluat de la un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta (SJA) Galati, din fata blocului in care locuia. Cunoscutul cantaret de abia se intorsese dupa o lunga calatorie cu trenul, iar oboseala si-a spus cuvantul, scrie Agerpres.

"Un echipaj al SJA Galati a intervenit in aceasta dimineata (luni-n.r.) pentru un pacient care prezenta simptomele unui accident vascular cerebral. Se pare ca este vorba despre un accident vascular cerebral minor, dar asta se va decide dupa investigatiile la care va fi spus la Spitalul de Urgenta unde a fost transportat pacientul", a precizat Polinschi.

Cantautorul, care, in iulie, va implini 84 de ani, este indragit pentru cantecele sale romantice, una dintre cele mai cunoscute melodii fiind "Sotia Prietenului meu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.