Social 30 Mai 2018 14:59
Presedintele Klaus Iohannis sustine ca mitingul pentru sustinerea Guvernului Dancila i se pare un demers "ciudat si putin caraghios".

"Mi se pare o ciudatenie, ca sa nu folosesc alte clasificari. Un miting organizat de guvernanti ca sa se autosustina sau sa se laude singuri? Astfel de manifestari am mai avut. Pe vremea comunistilor, am avut numai astfel de manifestari. Comunistii au stiut sa organizeze tot felul de manifestari publice in care ni s-a asigurat un viitor de aur, se spunea ca Partidul Comunist e cel mai performant si ca e unicul partid din Romania.

O astfel de manifestare mi-ar aminti doar de acele vremuri. In democratie, cei care au majoritatea sa puna mana sa munceasca, sa lase demonstratiile Opozitiei si societatii, ONG-urilor. Nu au ce manifesta cei de la Putere. Mi se pare ciudat si putin caraghios", a declarat seful statului, citat de ziare.com.

Amintim ca mitingul ar urma sa aiba loc pe data de 9 iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.