Social 29 Mai 2018 17:07 de Clara Vacaru
Politistul Marian Godina a comentat, pe pagina sa de Facebook, recentul scandal in care este implicat Ilie Nastase. El se arata contrariat de atitudinea celor care le reproseaza politistilor ca si-au facut treaba.

Politistul Marian Godina spune ca, aceleasi persoane care le reproseaza politistilor ca l-au oprit pe Nastase in trafic se plangeau, in trecut, de faptul ca oamenii legii nu ii amendeaza si pe cei cu masini scumpe.

"Cand eram politist rutier, unul din reprosurile pe care le auzeam cel mai des cand se intampla sa opresc si sa sanctionez soferul unei masini mai vechi si mai ieftine era urmatorul: "bine ca p-aia cu "gipane" nu-i vedeti, p-aia n-aveti curaj sa-i opriti, va faceti norma cu astia vai de capul nostru". Desi nu-l puteam condamna pe om pentru conceptia sa, pentru ca in urma cu ceva ani ar fi avut dreptate, acum era o afirmatie total falsa, eu avand norocul sa prind exact vremea in care se facea tranzitia de la vremurile in care intr-adevar numai cei care "nu aveau pe nimeni" erau amendati iar "smecherii" circulau in voie, la vremea in care nu prea mai avea curaj nimeni sa iti reproseze ca ai amendat pe nu stiu ce personalitate. Spun "nu prea" pentru ca mai erau ramase pe alocuri unele metehne.

Acum, in 2018, chiar sunt convins ca nicaieri in tara nu mai exista politist care sa nu isi permita sa sanctioneze pe oricine merita, fara sa aiba nici cea mai mica temere ca va pati ceva.
Anormal si de neinteles este ca unii, chiar dintre cei despre care faceam vorbire la inceput, care considerau ca legea nu e egala pentru toti si ca ei sunt defavorizati, iau acum apararea celor "cu gipane" si sunt revoltati ca o personalitate este sanctionata la fel cum ar fi fost si ei.
Se pare ca schimbarile Politiei Rutiere au fost atat de rapide incat mentalitatile unora nu au putut tine pasul cu ele",
a scris, pe Facebook, politistul Marian Godina.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.