Social 29 Mai 2018 17:13
O femeie din Bucuresti, care se afla in casa cu nepotul sau, a fost injunghiata in gat, in cursul zilei de marti. Deocamdata, imprejurarile in care s-a produs incidentul sunt necunoscute.

Politia Capitalei a anuntat, marti, ca prin apel la numarul de urgenta 112 a fost sesizat faptul ca pe raza Sectiei 4 Politie o femeie prezinta o plaga in zona gatului. In momentul producerii incidentului, femeia in varsta de 70 de ani se afla in casa cu nepotul sau in varsta de 9 ani. Se pare ca cel care a sunat la numarul de urgenta este chiar copilul, care s-a speriat cand si-a vazut bunica sangerand.

Reprezentantii Politiei Capitalei au anuntat ca urmeaza sa se stabileasca imprejurarile in care s-a produs acest eveniment.

Una dintre ipotezele sugerate de anchetatori este ca femeia ar fi fost injunghiata chiar de catre nepotul sau, potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.