Social 29 Mai 2018 16:32
O persoana a murit, in cursul zilei de marti, dupa ce masina in care se afla a luat foc intr-o benzinarie din Cluj-Napoca.

Persoana respectiva se afla singura in autoturism, in momentul izbucnirii incendiului. Anchetatorii iau in calcul posibilitatea sinuciderii.

Un barbat a decedat in propria masină dupa ce aceasta a luat foc. Conform primelor verificari, decesul ar fi survenit în urma unei autoincendieri a autoturismului. Se efectuează cercetarea la faţa locului, cu criminalişti, poliţişti de la Investigaţii Criminale. Deocamdată nu a fost stabilită identitatea bărbatului”, a spus purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

"Intervenim cu doua autospeciale si un echipaj SMURD. Flacarile au fost stinse, insa o persoana a fost surprinsa in interiorul autoturismului si a decedat", se arata intr-o informare a ISU Cluj, potrivit hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.