Social 29 Mai 2018 12:35 de Clara Vacaru
Lunile de vacanta se apropie cu pasi repezi si toata lumea isi face deja planuri. Poate ca prietenii tai au pus deja de o vacanta in Grecia all inclusive sau de un concediu relaxant in Tenerife, insa tu nu stii nici acum unde sa mergi si, mai rau, anul acesta nu iti permiti sa parasesti granitele Europei. Nu-ti face griji, noi suntem aici sa te ajutam. Ti-am pregatit o lista cu cateva destinatii ieftine din Europa, care iti vor oferi amintiri de neuitat pe bani putini. De asemenea, iti vom oferi si cateva costuri medii ca sa-ti faci o idee de buget.

Palma
De ce sa vizitezi Palma? Din mai multe motive. In primul rand e ieftin, iar vremea va tine intotdeauna cu tine. In al doilea rand, orasul e plin de mici magazine boeme, cafenele de strada si muzee pe care trebuie neaparat sa le vizitezi. Este un loc colorat si intim, insa plin de viata si de alti turisti dornici sa il descopere. E perfect pentru o zi la plaja, o sesiune de shopping sau o cafea delicioasa savurata chiar pe malul marii.

Cost total: 320 €
Cost cazare: 200 €

Berlin
Berlinul este una dintre capitalele culturale ale Europei. Un oras bogat si plin de viata, este un centru celebru al artei si culturii, populat atat de artisti, dar si de pasionatii de istorie. Daca planuiesti o vacanta in familie, afla ca dispune de o multime de spatii verzi si locuri de joaca, perfecte pentru a-i lasa pe cei mici sa se distreze in timp ce tu savurezi o cafea la una dintre micile terase boeme. In plus, Berlin se mai lauda si cu o faimoasa gradina zoologica, dar si cu mici muzee dedicate copiilor.

Cost total: 320 €
Cost cazare: 140 €

Tallinn
Tallinn (scris si Talin cateodata) este capitala Estoniei si este un oras subapreciat de turisti, din toate punctele de vedere. Tallinn se lauda cu cateva dintre cele mai bine conservate orase medievale din intreaga Europa, cu ale sale cladiri vechi si stradute pietruite. Este un oras pitoresc si plin de mici cafenele de strada, baruri de sushi, hoteluri-butic si localnici primitori care te vor intampina cu caldura.

Cost total: 280 €
Cost cazare: 100 €

Atena
Capitala Greciei figureaza si ea pe lista noastra, datorita faptului ca este un oras relativ ieftin de vizitat si un important centru cultural al Europei inca din Antichitate. Iti ofera atatea locuri pe care sa le vezi si pe care sa le vizitezi, incat te vei simti putin coplesit la prima vedere. Atena este un adevarat rai ai amatorilor de istorie si iti pune la dispozitie o groaza de muzee si expozitii de arta.

Citeste si:
ENEL își vinde activele din România companiei PPC din Grecia
ENEL își vinde activele din...

Cost total: 220 €
Cost cazare: 100 €

Praga
De ce sa vizitezi Praga? Pentru ca este un faimos centru cultural si tehnologic al Europei si pentru ca abunda de cafenele colorate si de oameni veseli. Cand te vei plimba pe strazile pietruite ale orasului, te vei intalni si cu personaje celebre din lumea modei, defiland relaxate pe strazi pentru ca da, Praga a devenit in ultimii ani una dintre capitalele Europene ale modei.

Cost total: 220 €
Cost cazare: 100 €


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.