Social 29 Mai 2018 10:38
Un incident grav a avut loc luni seara, intr-o padure din judetul Bacau. Un muncitor de 26 de ani a murit dupa ce a lovit cu ciocanul un proiectil din cel de-al Doilea Razboi Mondial.

In urma incidentului petrecut luni seara, alte doua persoane au fost grav ranite si transportate de urgenta cu elicopterele la spitalele din Iasi si Bacau.

Cei trei barbati faceau parte dintr-un grup de muncitori care lucrau la o exploatare forestiera din comuna Asau. Barbatul de 26 de ani a descoperit proiectilul in timpul pauzei de masa. Potrivit anchetatorilor, el a vrut sa scoata pulberea din obuz si l-a lovit cu un ciocan, moment in care acesta a explodat. Colegii barbatului, unul in varsta de 26 de ani, iar celalalt in varsta de 38 de ani, au fost grav raniti.

Constantin Radulescu, primarul comunei Asau: “A fost facut praf si aruncat intr-un parau. Altuia i-au fost amputate palmele si in masina SMURD se afla al treilea, care era ciuruit de schijele de la proiectil”, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.